nuff

Friday, March 11, 2011

Tasha is lecturer?

Terkesima I tau....


terkejut plak bila tiba-tiba dapat komen dari Dr. MizEd  bila dia tanya macam tu?
apa I nak jawab?

yes I'm a lecturer.... (menipu la pulak~)
I tak tau la I lecture bidang apa. hahaha......

wahai Dr. MizEd, sesungguhnya I am just a final year student of undergraduate Special Education, in UKM and my major is Blind.

tapi rasanya bila Dr. Mized dah ingat I ni lecturer, ini telah menguatkan lagi semangat I untuk dapatkan gelaran itu. insya-allah~

and I rasa kalau I jadi lecturer, mesti my mom suka. sebab dia nak sangat anak tunggal perempuan dia ni jadi guru. so, I kasi up sikit lah. supaya jadi lecturer.
hehehe....

5 000 kritikan hebat!:

toyolkiut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..
TK garang orang nye..
klau jd lecturer msti student x suka..
bgus la ada impian cm tu, moga jd kenyataan..

dina darwina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehehe tasha tahniah insyallah leh d lecture kelak..doa tu..ambik berkat..ngee~..nk tya mcm ne tasha leh wat slide pic kat blog tasha tu?..

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha jd lect?? hurm biar kami pikir..senyum dah ok..tinggi da ok..mata tajam da ok..hidung peka ok.. ok la semua..kejar cita cita betul betul!!!

fariza fauzi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe..xpe xpe...semoga kata dr tu menjadi kenyataan..aaaaaamin :)

IxoR@ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lecturer to be...

hehehehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...