nuff

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

BANNER BEN ASHAARI

Sila ceritakan latar belakang anda...

baiklah..... saya berasal dari Johor dan dilahirkan di Hospital Kluang, Batu Pahat. ayah orang Perak dan ibu pulak orang Johor. nampaknya I lebih rapat dengan family blah ibu berbanding sebelah ayah. mungkin sebab dari kecil I banyak balik JB daripada balik kampung Perak kot.  tapi I kenal la dengan semua pak sedara, mak sedara and sepupu sepapat sebelah ayah. teruk sangat la pulak kalau tak kenal kan....

I dibesarkan di beberapa negeri di Seluruh Malaysia termasuk Singapura. mungkin sebab my dad was a NAVY.  antara negeri-negeri yang I dibesarkan adalah Sigapura,Perak, Pahang, Johor,dan Sabah. and sekarang family dah menetap di JB. I pulak.....insya Allah akan mengikut jejak langkah ayah untuk mengembara ke seluruh Dunia. amin~


Profesion anda sekarang ?
sekarang ni masih seorang pelajar di UKM. dah final year dan mungkin akan menjadi seorang guru pendidikan khas.


Blog favourite anda .. kenapa ?
suka sangat masuk blog yang ada new idea and share benda-benda baru yang best macam Borak Kosong.


Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
tak suka masuk blog yang banyak sangat sekatan jalan raya, blog yang susah nak baca.


Impian anda terhadap blog anda ..
impian I adalah bila I dah berusia 50 tahun nanti, I masih ingat kenangan yang I share dalam entry-entry dalam blog ini. hahahha.....
mesti masa tu I ketawa sampai tertanggal-tanggal gigi palsu I kan. hahaha....

14 000 kritikan hebat!:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erm sweet je impian tasha

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tasha...Hospital Kluang, Batu Pahat ke Hospital Jln Keluang, Batu Pahat Yang?

p/s : Mesti ada gak berselisih bahu dgn akak kat Summit tapi cuma tak perasan je kan Tasha :D

apisv2 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

NiSha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hye,,
santai dari blog abg ben.. kita owang Johor gak ni..
http://heandsheloves.blogspot.com
>NiSha<

mama wanie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mama dari perlis...sekarang menetap di selangor...

SYAFIQAH / S said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok t'tbe rasa nak join gak :)

solo molo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

0rang k0lumpo datang menjengah...
kmpg kat kmpg melayu majidee...

ewanrani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ewanrani jugak blogger johor..
mari blogger johor kite bergabung..hehe

http://ewanrani.blogspot.com/

nadiemsharmz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

man yusoef said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bestnye mengembara ke seluruh dunia...hehe...owh saya orang Batu pahat..hehe

Fyqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi.

best impiannye.

:D

yayalya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya bloggger dr johor no.32

singgah dr segmen abg ben :)

Kei Seichi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slamt berknalan..
prince blogger kl...
lau sudi jengukla blog sy yg buruk n newbiee ni ye...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...