nuff

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

image

  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    - pernah. selalu sangat..... sebab dia buat I  bahagia. dia sentiasa surprise I dengan sesuatu yang baru. dia tahu apa yang  I suka. but I prefer keperibadian then fizikal. maknanya I pentingkan both.

  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
    - sejujurnya.YUP! sebab bila dia berjalan terhincut-hincut mesti nampak pelik kan..... apa kan lagi kalau ada masalah lain. tapi kalau dah terima dia baru dia mengalami peruahan fizikal. I akan tetap setia sebab peribadinya masih sama. tapi kalau peribadi dah berubah fizikal masih sama macam mana pulak???? 
    and kalau peribadi berubah selepas fizikal berubah macam mana??
    ahhh!!!! banyak sangat persoalannya.

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    I like his ehem2..... ermmmm.....  ada macam ziana zain sikit bila dia berjalan. I selalu bagi tau dia and dia bengang sebab dia kata dia tak macam tu. hahahaha..... pepandailah korang teka apa yang I suka tu ek. 

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
    -berisi tandanya bahagia tak per.... tapi kalau boleh I tak nak berisi sangat. I nak, kalau dah umur 40 tahun nanti I punyer berat badan at least 55 kg jer. berisi ada anak tak per. tapi kalau lelaki yang berisi????? isinya ape?????
    hahaha.....

  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    hurm..... nak kata tak, mcam yer. nak kata yer macam tak. ada je yang kacak tapi pemalu. and ada je yang cantik tapi simple. bahkan I pernah jumpa yang tak cantik tapi materialistik dan yang tak handsome awek keliling pinggang.

  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
    - I pilih Anuar Zain sebab I tak pernah berhenti mencintai dia  (bilakah Anuar Zain nak ajak I kahwin agaknya ek?)

  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    -buat masa ni, okay jer..... tak de yang kurang dan yang terlebih (buncit) tu katanya dah berjaya diatasi.

  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
    -sekarang ni??? rasanya berpuas hati...... tapi kene maintain. kalau tak....payah nak kembali ke bentuk asal (mcm trasnfomer la pulak ada bentuk asal.ntah pape jek)

  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
    -jangan lah kerana kehendak pasangan aje..... pastikan untuk diri sndiri juga. kalau dah gemuk pasangan suruh kurus and awak mengusruskan diri sampai jatuh sakit pun tak guna juga..... nanti pasangan cari lain pulak. hahahah

  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
    ermmm..... tak sure plak tentang itu. sebab tak pernah cuba mana-mana produk menguruskan padan pun lagi

3 000 kritikan hebat!:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa y ehem2 eh..kenin ke

solo molo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo hati dah suke, dah tak kire yang laen dah...

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ziana zain ada persamaan dgn si dia tasha..wahhh..kene korek rahsia nie..hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...