nuff

Tuesday, March 22, 2011

KESILAPAN MANUSIA (bukan kesilapan teknikal)

membaca silly things yang kakak LM kita buat dalam entry dia  KLIK SINI
rupanya I pun ada 1 silly things yang membuatkan dah berbulan-bulan I pelik binti hairan dengan blogger.com ni.

nak tau tak apa masalahnya?
masalahnya.... I tengok kenapakah I selalu jer masuk blog ! Erti Kehidupan yang dimiliki oleh  en.Ujang9897
melalui blog tunang dia si YanaMIB tu. 

kenapakah I tak pernah pun tengok nama dia dalam reading list kat dashboard blogger.com tu???
kenapakah?
adakah nama I telah dilindungi oleh alam sekeliling?
ataukah I telah diblock untuk lihat new enty?

rupanya...... kesengalan terserlah apabila:
Tasha belum pun follow en. Ujang. 
memanglah sengal yang amat sangat. huhhuhuhu.....
akhirnya I menjadi follower ke 1950 dia.
hahaha......

 ujang ni kira hebat la.... sebab I masih baca blog dia walaupun tak follow dia.
ala-ala macam Red Mummy pulak.
(kalau tak kenal Red Mummy, pergi google nama dia sekarang!!!!)



5 000 kritikan hebat!:

Ujang9897 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uik...hahahaha.., hebat mendanya...=)

nway thanks sbb sudi jadi follower ek..=)

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow sengal jugak tue..tapi tulus dari hati.tasha bz.terlupa la tue.
psst psst time kami tulis comment ni,5orang lain sedang melihat blog tasha..wahh tahniahh

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha.... to ujang: sama-sama.
to gaung: terima kasih~

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mende la kelakar ngat ni sha..
hari2 duk bercerita sal si ujang.
tapi x follow..
haiya cik siti.. (sambung sendiri lah..hahaha..)

^^,

-[miracle]- said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakakaa~
hampeh je. wehhuu~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...