nuff

Tuesday, March 15, 2011

Macam Mana nak buang gambar dari Google?

kecohlah minah ni....
suruh I delete pulak gambar dia dengan ex dia.
katanya takut nanti mak dia nampak and ...

masalahnya, bukannya I tak delete. I dah delete dah pun. tapi dalam carian google masih ada. 
apa I nak buat?? ada tak sesiap boleh tolong ajar I macam mana nak buang gambar tu dari carian google.

monolog dalaman:
konon takut mak nampak, masa kluar dating berempat dengan I bukan main lagi pegang-pegang 
and peluk-peluk  sakan. sikit pun tak ingat mak.
hampeh betol!

nyampah pulak tiba2.

10 000 kritikan hebat!:

nub said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haa yang tu lagu mna nak wat pon ceq xtaw

azharr said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasik dah jadi bubur....hehe

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azharr memang tak boleh buang ker?

azharr said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasanya tak leh kot...hehe

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini ada ayat best utk dia..haha.
"lain kali gali lubang sebelum buang air.JANGAN lepas buang air BARU NAK cari cangkul nk gali lubang" hiiii

YanaMIB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg ai tau kn, klu dh post kt google mmg xleh nk buat apa..sama mcm blog..klu kita delete entry kita, still boleh trace dari carian google..based on last post kita...sbb tu kena pk lapanpuluhlapankali before publish sesuatu entry atau gbr...

ns dah jd bubur..nk xnk dia kena trima je kenyataan gbr dia mmg ada kt google...pengajaran utk dia and sume gadis² yg xingt mak ayah bila tgh hangat bercinta tu kn..hihi~ =)

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk perempuan apakah?

takut jgn wat..erkkk geram gak ni

una berry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

u post kat blog eh?
try check kat picasawebalbum
guna je id n password sama dgn blogspot ni
try check kat situ gamba ada ke x
then delete kat situ
then try search lg skali tgk ade ke x

una berry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu yg org ckp, once posted, never deleted.hoho~
takutnya~

nway, I found this might help u
http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=164734

tetiba i pun rasa concern nak check gamba2 yg i delete ada lgi ke x
takotnya!

Pakcoh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kompilasi tsunami sini http://luqmanawawi.blogspot.com/2011/03/tsunami-video-compilation.html

Pic tu boley buang tp, kene contact webministrator google tu.

Amik link location image tersebut, cari hosting link tu, request utk buang pic tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...