nuff

Monday, March 14, 2011

Kenapa Tasha tak update blog?

I balik JB la...... sebab my best cousin bertunang.
sorang perempuan dari family sebelah Ibu, dan sorang lelaki dari family sebelah ayah
 macam nak belah dua je badan ni.
tapi memandangkan Tasha ni ada satu je.... maka I pun pilih untuk berada di majlis pertunangan cousin sebelah Ibu.

i"m so happy for her......
I doakan dia bahagia selalu.


hantaran dari pihak lelaki



with my mother and another cousin.


and yang buatkan I bertambah happy, sebab I sendiri yang make up dia. 
kalau u olz berminat nak make up dari I, KLIK SINI



5 000 kritikan hebat!:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

manis berbaju kurung hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah agak mesti tasha yg touch up muka dia... jeles tau tasha pandai make up

SEBAB TAK BERTUDUNG MAKA TAK LAYAK MENYAMPAIKAN BENDA BAIK

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Miss Ran hehehe....thnx Miss Ran

@THE LEKAT LEKIT STORY laha..... buat apa nak jeles2.... kita semua ada kelebihan dan kekurangan masing2. hehehe...

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboii.. lawa la.. hee

p/s : tasha bila lagi? heee

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SoLy SoLicious haaha.....tasha tak lama lagi....dalam proses. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...