nuff

Sunday, March 27, 2011

Benci lelaki Yang suka ambil kesempatan

I kurang gemar berdepan dengan orang yang suka ambil kesempatan atas orang lain ni tau.
benda ni terjadi pada I. ada la sorang lelaki ni..... biasa juga la nmpk dia dalam kuliah untuk subjek Wajib Fakulti (kelas besar) so.....ramai la pelajarnya.... jadi ada yang yang tak berapa nak kenal kan.

stakat pernah nmpak 2-3 kali dalam kelas. then I ada frend request dari dia dalam Facebook. I anggap cam tak pe la.....kenalan dalam kuliah je pun. I approve. bukan stanger pun~

then senyap seribu bahasa....tetiba satu hari nmpk I online...tetiba je masuk nak chat ngan I. okay la...boleh layan kejap sebab tak berapa sibuk. owh...tanya pasal assignment ea?

*I punya dah lama siap dah.....
*owh.....tak tau nak buat ker? kesian.....
*huh? nak pinjam? mana boleh???

dari situ, I dah tau niat dia sebenarnya untuk apa.  (I'm not stupid!)

ellow..... ko hengat ko ada rupa, I nak cair and bagi assignment I kat u ker?
pakcik India sebelah rumah I lagi handsome dari U okay....dia tak pernah pun nak amik kesempatan pada I untuk mintak belikan dia rokok. dia pergi beli sendiri tau! (hhahaha....tak de kaitan~)
duh~

bosan dengan orang yang tak tau berusaha ni!


mereka terlalu comel untuk pandai ambil kesempatan

p/s: gambar hasil caran google.






3 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

errr.. sape tu sha?????
nak pinjam assignment? wah wah wah..
lalala~

toyolkiut said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klau bab2 ambil ksmptn, TK mmg x suka wlau ia seorang perempuan..

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ish ish ish slumber member ajer men pinjam pinjam..xblajar sains sosial la tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...