nuff

Sunday, March 6, 2011

Entry ke-389

BB Tourch

Samsung Galaxy S

SE Xperia X10 

ada 3 pilihan smart phone yang I berkenan.
My dad minggu lepas excited suruh I pilih nak handphone mana satu.
and I kata bagi masa untuk pilih.

so, I bagi 3 handphone ni. 
I cakap "ayah survey antara 3 handphone ni. mana yang murah.... along nak yang tu"
so, my dad pun agree....

skali masa I tengah excited nak dapat handphone baru,
my mom bagi tau ayah baru tukar tayar kereta sebab dah tiba masa untuk tukar. 
tuka 4 tayar and ayah kata pada ibu "budget lari lah. terpaksa postpone untuk beli handphone along"
ayah tak bagitau I pun yang dia lari budget and nak postpone.
kenapa ayah tak cakap?

kalau ayah cakap, along tak de pun bagi msj: 
"nanti ayah nak beli handphone tu tengok yang ori tau, kalau tak rugi jer"
and ayah reply "ok"
patutlah ayah reply OK jer, ayah nak jaga hati I.
kenapa?
hati ayah siapa nak jaga?
along mintak maaf sebab terlalu meminta-minta pada ayah.

kesian ayah~
tak pe lah ayah.....
along tak mengharap...kesian ayah kene keluar duit.
handphone tu lain kali pun boleh....
along boleh pakai lagi handphone along yang sekarang. 
masih elok lagi~

 kesian ayah~

I heart my D
he is the best father in the world!
~I love him because he love my Mother with all his life and soul~

we are a very happy family!!

5 000 kritikan hebat!:

CIK FAFA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sweet :) heart my dad too.
n memang betol kan,kdg2 kit sendiri lupe nak jaga ht parent.

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@CIK FAFA yup....itulah yang membuatkan I terasa nak letakkan enrty ni. rasa bersalah sangat pada my dad. sesungguhnya I sayang both my parent

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aik bila tengok rupa ayah tasha..macam rupa cikgu sekolah lama..cikgu ka ayah tasha nie? sori soalan menyimpang jauh dari entriii

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kami datang sekali lagi sebab nak hantar tag untuk cik tasha..sorry bzkan tasha yang tengah padat dengan aktiviti..hihi

ENTRY TERBARU: nadia gadis jawa bikin letih

YanaMIB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i heart my dad too..ayh klu syg ank pompuan len mcm sket kn..sanggup buat apa saja =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...