nuff

Sunday, March 27, 2011

gembirakan hari minggu anda

hari ahad adalah hari untuk bermalas-malasan
atau bersantai bersama keluarga.
pergi berkelah ker..... lepak kat rumah ker......
shopping ker...
sebab besok dah mula nak kerja.
alamak.... ni yang rumdu nak blk rumah ni.
kalau kebiasaan, setiap hari ahad, my family akan lepak kat rumah nenek kat Taman Daya, JB
makan-makan, gosip-gosip, tgk TV.
tidur-tidur..... hahahha.....

tapi sekarang ni, di UKM, 
I duduk kat loby IZISH for nothing. choreographer tak datang-datang lagi.
tertidur agakny.

1 000 kritikan hebat!:

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hadooiii tunggu orang .sakit hati.memang sakit hati.haruskah terjadi berkali kali..hehe.kami baru habis kelas di hari ahad..


ENTRY TERBARU: car boot sale di UUM ,aku menang GA khas ar-rifke tempat ke-3,dan beli susu percuma KONDOM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...