nuff

Wednesday, March 2, 2011

hari ini sangat malas

bangun pagi dengan sungguh bertenaga.
bersemangat waja mengalahkan kancil.
kemas bilik, lipat baju, sapu sampah dan lain-lain

I stress sebab bilik banyak semut halus yang telah menyebabkan I bintat sana sini.
ntah mana datang semut-semut tu pun I tak tau lah.

then siap semua keje...
konon2 meninggalkan bilik dengan keadaan yang paling terurus.

pergi library PATMA, 
berjaya siapakan 1 assignment.
done!

tutup laptop and berangan balik bilik nak sambung baca lagi satu assignmnt group punya jurnal.
singgah Pusanika beli roti and kek. lari budget stakat beli kek and roti je dah RM8 burn mcm tu aje....
makan dalam kereta.

down sangat tengok kereta buruk tak bercuci.
ntah bila la nak pergi cuci.

balik bilik dengan menjinjing roti. sebab kek dah habis makan dalam kereta.
masuk je bilik terus layan Life As We Know It. 
sedap punya layan.....rupanya sambungan CD2 n 3 I dah delete dari my lappy.
ish.... kecewa!

terus rasa tak de mood and baring melingkar macam ular kenyang.
cuaca panas sangat hari ni!
rasa macam nak berendam dalam sungai yang sejuk.

huhuhu.....
tetiba pulak teringat masa berendam dalam sungai kat kampung Pos Betau, Pahang aritu.
huhuhu.....

so, kesimpulannya.....
mana pergi angan-angan nak baca lagi satu jurnal tu?
bila nak cuci kereta?


errrmmmm.....




1 000 kritikan hebat!:

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha planning tu nampak smart dh.. tapi bila bertangguh .. tidur jer ler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...