nuff

Friday, March 4, 2011

Kenapa Couple lagi Best dari Single?

baiklah, I dah share kenapa single lagi best dari couple kan?


now, I nak share kenapa couple lagi best dari single plak. 
(dari sudut pandang orang yang bercouple)



  1. ada kawan nak bercerita. terutama perkara yang tak leh share dengan orang lain ( I suka bergosip dengan my BF)
  2. ada kawan nak berkepit kehulu-kehilir sampai muntah
  3. ada kawan nak marah-marah
  4. ada kawan nak sayang-sayang
  5. ada kawan nak nangis
  6. ada kawan nak mengadu nasib sampai si dia bosan dengar (kalau dengan kawan baik, nanti lama-lama dia marah sebab bosan kalau dengan pasangan, dia tadah je la.....sayang punya pasal. hahaha....)
  7. ada kawan untuk teman berangan-angan and layan karenah kita
  8. boleh bual lama-lama kalau bosan and sumpah tak akan bosan.
  9. boleh manja-manja kalau rasa ingin dimanjakan, kalau merajuk ada orang nak pujuk (kalau merajuk ngan kawan, mampos diorang tak nak pujuk~)
  10. boleh mintak dibelanja kalau berkenan sesuatu
  11. adaorang yang akan memahami jiwa kita.

di alam percitaan ni, semuanya rasa indah belaka
tapi tak kan nak bercinta aje??? 
kawin la wey~
malu la orang tgk berkepit aje ke hulu-ke hilir.
lom kawin dah canang satu dunia "ini boyfie saya"
nanti kalau dah putus, tak ke frust menonggeng??


ini adalah nasihat untuk diri sendiri juga....
kalau korang tanya bila I nak kawin?
I akan jawab "dalam proses"



4 000 kritikan hebat!:

alien said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keh2
kali ni kisah kaple lagi bes dari single

nelly said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ini setuju ..hahaha

cik ayin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betol2..

Izzat Ijak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Izzat Rasa Bosan Hidup Single Berbanding Semua Orang Seronok Couple Mmg Betul Single Bosan Couple Best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...