nuff

Tuesday, March 22, 2011

Dari mana Tasha dapat that Costume??



ada la beberapa individu yang bertanya "Mana Tasha dapat baju tu?"
"jumpa tepi jalan" boleh tak jawab macam tu??

kejam sengat la pulak kan??
hehehehe.....

actually, kalau I tak amik baju yang kat atas tu, I amik yang ni...
ala-ala macam penari gelek padang pasir gitew.... hehehe....
tapi roomate (cik pulau) I suggest better amik yang gaun tu. so, that is why I choose that one.

so, kedai dia nmpk macam besar kan?
kedai dia ada di  Desa Sri Hartamas, KL.
 kat kedai tu ada banyak lagi collection costume pelbagai tema dan accessories. 

costume for rent

kalau berminat nak sewa baju kat situ. sila la klik pada gambar.
and lagi satu sebelum terlupa..... baju-baju kat sana memang murah giler-giler untuk disewa.
I punya outfit termasuk accessories berharga RM50. murah kan???
so, tak payah la kita membazir beli baju and accessories mahal2 and hanya pakai sekali jer then simpan
 lama-lama dalam almari untuk cucu cicit tengok.
 kat kedai tu, semuanya dalam satu pakej. sebut je U nak apa....semua ada~





8 000 kritikan hebat!:

syairahmohdanuar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagusnya kedai nie.kalau ada function nak try lah! ;D

thnx bg tahu eh :)

diana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mujur tak ambik baju gelek2 tu..
tak cantik..;p

misz myza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh.. website ni...pernah tgk gak.. tp x sangka lak harga sewa dia murah...

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice la tasya!! :)
mcm arabian style pun ade

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SoLy SoLicious adeh.... memang la baju tu I pakai untuk tema arabian night

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sha... memang murah.. lalala~

Ewa Zallie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tq very much oh cik Tasha.. puas i googling cari tempat sewa baju for gala dinner. huhu

zettyima said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sha, kedai ni apa alamat penuh dia dan ada no fon x?kalu ada gtau. Sy nk cari tema arab jgk ttk diner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...