nuff

Friday, March 11, 2011

Masalah Rumah Tangga

masalah kes problem betul lah!

ingatkan balik rumah sekejap untuk berehat and tenangkan jiwa dari kesibukan di UKM
tetiba dapat kerja-kerja tambahan pulak

1. dapat email instrument soal selidik untuk cari budak Learning Disorder. 
soal selidik ni untuk subjek tekanan dan sokongan.
2. menerima email dari budak-budak klas morfologi untuk siapkan power point presentation  and report.

yang tak seronoknya ialah......
masa I ada kat UKM kenapakah soal selidik tu tak dijalankan dulu. orang jabatan ni pun satu!
then budak2 ni pulak....time I suruh siapkan diorang tak siap2. time I dah balik JB and tinggal beberapa hari je lagi nak present baru terhegeh2 nak hantar pada I . sakitnya hati......

kalau diorang dah bagi semua ni sebelum I balik JB, mest I dapat balik rumah dengan jiwa yang tenang tanpa perlu fikir tentang UKM. selalunya, sebelum balik rumah, I akan siapkan semua kerja I yang sepatutnya disiapkan and I balik dengan relax.

ini tidak~ adoi.......
tu je la yang membuatkan I tak suka kerja kumpulan.
kita sorang je nak benda ni siap awal, yang lain.... sambil lewa.



3 000 kritikan hebat!:

syaz rini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saba2.. masalah ni juga yg i tgh mengalami skung.. huu.

Dr MizEd said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Akum, u keje lecturer ke kt UKM? U ajar bidang pe yer.....

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dr MizEd tak lah.....saya student, bukan lecturer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...