nuff

Tuesday, January 11, 2011

Award untuk anda!!!! yer! anda!

sehingga  11/1/11

Tiada apa yang mampu saya ucapkan selain jutaan terima kasih pada kawan blogger, pemfollow blog ini juga pada orang lain yang sudi singgah menyinggah ke blog ini.
(cewah, ucapan macam menang anugerah jer! poyo nak mampos!)

sebenarnya ini entry tak ada kerja!. 
konon nak tunjuk trafic blog dia. padahal orang lain yang lagi tinggi trafic pun tak de pun tayang-tayang. hahahaha....

sebenarnya ini semua pengiktirafan ai yang tak terhingga pada semua orang sebenarnya secara tak langsung telah tolong naikkan trafic ai. bak kata abang Ben Ashaari, tolong menolong sesama blogger itu kan amalam mulia. (ada ke BA cakap macma tu?alah, lebih kurang la tu~) 
harap-harap pas ni u olz sudi la terus melawat blog ai ni and komen-komen la mana yang u olz agak tak berkenan yer. ai sudi menerima teguran. TQ

dan terima kasih yag tak terhingga juga pada lelaki yang tahu banyak sangat (The Man Who Knew Too Much) kerana meletakkan nama ai sebaris dengan blogger famous tuh. alahai si cantik manis HZ tu ler.....


dan dengan ini, kepada semua rakan-rakan  follower blog Tasha's, anda semua diminta mengambil hadiah ini sebagai tanda penghargaan Terima Kasih kerana menjadi rakan saya dalam dunia Blogging ini.

sila ambil, jangan segan2


TERIMA KASIH SEKALI LAGI~


15 000 kritikan hebat!:

Cma Shiema said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

award??mekacih tasha..cma amek yer...

a loqman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah petang..kenal sini

deqdeq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dapat award lagi....tima kasih tasha...

psl tasha tanya nak buat page home, award tu...nanti DeQdEq buatkan tutorial la terus yer....senang leh share kat entry....

thomas said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah!Ramainya pelawat ke blog,tahniah!

Cik Nin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa kata sha bg hadiah kat nina kek yg real? mesti nina akan lg giat menziarah blog sha. haha...

forever love said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti atq amk erk..hehe

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hye sha.. thanks for the award.. fara dah ambil ek.. thanks again..

nur ikhyar dee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh amik ke ni?hehe

ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jd followers dpt award..
ben amik yer..
tenkiu:)

miss shark said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeah, followed!

fariza fauzi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i dah folow so boleh la i amek awrd ni?? hehehe

chah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dh follow awk....tp tgl cni la dulu la award. nk awk yg antar sndiri.

mybusinessonli4u.blogspot.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hai tash's sila ambil follower award dari blog akak yer

Fareha Rahmat (Bos Besar) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu. jadi follower dpt award ni, senangnya dalam hati...huhuhu

Nur Natasha Sharizwan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh eh eh, nama kita samalahh ! ngee ~
follow u ,kalau sudi,follow me back ya ! hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...