nuff

Friday, January 7, 2011

Kenapa Ada Peniruan?

masa tgh blog haunting walking, ai menemui sesuatu yang agak pelik la......
malas nak cerita panjang, u olz klik-klik la link yang ai bagi yer.

ini dari blogger asal:

yang ni pulak yang ai jumpa:

and kalau korang rajin, macam ada je yang lain and sama entry dengan orang lain. pelik la.....
yang empunya blog boleh tak tolong jelaskan pada ai apa sebenarnya berlaku???

samada Luqman Hakim atau Deqdeq.



1 000 kritikan hebat!:

Wan Hafisah Collection's said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

samalah dik..
akak dah buat 2-3 days dah satu entry ni. n bila bw akak notice sama je kandungan entry dia after 2-3 days dia bw akak.

hahahahhahahha. akak mcm nk ckp"ko takde idea ke dik? ko kenang2 jela ape yg berlaku dlm hidup ko selama ni, sure ada benda nk tulis" tak pyh ko pnt2 nk plagiat. hahhahahha..

tp akak takdelah tulis mcm tuh dkt minah tu..

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...