nuff

Friday, January 21, 2011

JOM FIGHT!!!!! BB vs SE

korang-korang, jom tolong komen, handphone mana paling best?

BB DAKOTA   vs   SE W995

jom bandingkan ciri-ciri yang ada dalam handphone ni...... korang komen la mana lagi bagus untuk I angkat kadi kekasih baru I????

KLIK GAMBAR


KLIK UNTUK LEBIH BESAR

KLIK UNTUK TUMBESARAN BERGANDA

so, pe komen korang??


8 000 kritikan hebat!:

alien said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SE ke
carik yg pakai software Android
byk application boleh di donwload banding dgn BB ni

sawn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

BB laa apa lagi

Princess Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x jumpa shoutbox..knur dah follow tasha di sini kay :)

Tinta NurAz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sokong alein.

SE yang guna android macam SE X10 dan X10 mini. android banyak aplikasi yang boleh didownload secara percuma dari market.

kalau banding dengan dakota dan se w995 tu, dakota lagi best.

bidadari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam,

sama jugak ,,puas selak masih tak jumpa shoutbox awak..huhu

tinggalkan jejak kat sinie jer lah..bolih?

http://atehqshe.blogspot.com/

Cinta Misteri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa2 pun,,, saya lebih suka guna ericsson

AIMAN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

w995! pakai yang nih.. best

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bb ada pakej internet murah.
bb untung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...