nuff

Saturday, January 29, 2011

Love affair (kantoi~)

hari ini, yer...... di hari sabtu yang suci ini...
saat bumi Johor sedang sejuk-sejuk dingin basah dihujani rahmat.... (ceh! ayt gedix giler)

okay, back to reality. hari sabtu yang bosan ni..... I berminat nak membongkar isu-isu love triangle. and macam mana nak kantoikan nya.
hahahha..... nak tau...?
jom enjoy video ni. sementara tgh loading. kita scroll kat bawah and baca-baca.

like2~



nampak happy jer 3 manusia ni. and I rasa yang paling bahagia si lelaki ni la kan?
cara supaya lelaki gatal ni tak leh amik kesempatan adalah:
perempuan baju biru tu pegang dua-dua tangan lelaki tu.

ops! this is so lesb. Tuhan marah!

yang ni pulak.....pompuan kat tengah tu patut paut pinggang lelaki tu...
tol tak kawan2? so.... lelaki tu tak leh la nak pegang tangan awek gelap dia tu.

hishh.... I tak tau la cam ne kalau bnda ni leh jadi kat I. I akan buat semua cara ni supaya pasangan dan kawan I tak mencurangi I. kalau diorang nak juga...amiklah! I tak heran pun~

ops! ni paling melampau okay..... pompuan ni selayaknya dilempang laju2 oleh semua orang bila diorang kantoi.

ni kat Manila kot. ntah pape jek. sakit mata melihat mereka.

ni pun sama...asalkan boleh pegang tangan.....sampai tangan terpiat-piat cam tu pun tak per.
 jijik sangat okay. I rasa solution untuk seluruh masalah ini adalah jangan la suka tayang BF anda pada kawan yang mungkin akan merampas BF anda.

bak kata orang tua-tua....kalau asik kehulu-kehilir dengan pasangan. lama-lama basi babe!
so, u olz nak basi ke tak???
kalau tak basi, baru la surprise sikit bila bawa pasangan untuk jumpa keluarga dan bila majlis perkahwinan kita nanti pun, semua orang jadi macam nak sangat tgk siapakan pasangan kita. best tak macam tu???

well, I know mmng best! welkk....
hahahaha.....

Biasanya bila orang dah tgk, dia akan kata "tak de la lawa mana pun!" atau "tak la hemsem mana pun~"
kita pulak.....
"lantak la..... ko ade?"
atau pun
"ko punyer lain, aku punyer lain. so, tak sama okay!"
(ayat-ayat untuk sedapkan hati supaya kita bersyukur dengan apa yang kita ada. hahahaha....)

dah! sudah!
cukup la dengan semua pengkhianat-pengkhianat negara cinta  ni yer......
sebaik-baiknya, kawin la....tak payah nak sakan sana sini. tapi last2 putus! tol tak?

ingat~ jangan tunjuk pasangan kita pada kawan yang tak guna yang mungkin akan rampas pasangan kita.
tapi kalau diornag nak juga....lantak lah.

baik kita bawa diri, dan cari yang jauh lebih baik. betul tak???



P/S: semua gambar di atas adalah hasil carian google.


5 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha...
hope x terkena la love triangle ni..
mintak simpang...^^

azzey said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm2 kerenah ek...

azzey said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg cantik..

saya shea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh . ni mmg giler . law sye . haish ~ haha . baek smpan dlm hati . haha

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ha'a la kan... tak best la klu belum apa2 dah rajin menayang.. nanti basi.
Eh Tasha...mana entry yg sebelum ni yg berkenaan isu org suka rampas pasangan? Akak terbaca entry yg tu la terciptanya entry akak yg kat bwh ni :

“Antara punca pasangan dikebas kawan sendiri”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...