nuff

Monday, January 31, 2011

Happy Belated Birthday Afzarul Dzarif

betul ke ejaan tu? nama ko mengalahkan si Arnold SusahNakEja tu lah!
lantak lah......yang penting......

ini entry special untuk ko!
hamik ni..... and g main jauh-jauh (ceh.. macam tak ikhlas je bunyiknya... hahaha...)

Happy Belated Birthday My dear cousin...
sorry lambat wish. kenapa haritu tak wish?
sebab busy dengan dunia blogging and busy dengan hal-hal sebagai pelajar yang poyo dalam UKM ni.
so, sekarang tgh cuti....
jadi ada free la sikit nak wish orang-orang punyer birthday.

xmo jeles-jeles yer...
no.... no...... xmo yer... (buat dengan gaya gedix kalau berani)
buat rakan-rakan blogger kalau nak kenal ngan my cousin yang manje sangat ni, 
jom kita sepahkan blog dia....

blogger boy konon.... kasi update selalu  la....
baru namanya blogger boy.
hehehehe...
pape hal pun,, sorry lambat wish.
and sekali lagi...
Happy Belated Birthday Afzarul Dzarif (tol ke ejaan ni??)



gambar hasil penyeludupan haram melalui FB dia

ni gambar manje kitorang. I tau dia tak suka gambar ni....
 Tapi I suka. wawawawawa....



2 000 kritikan hebat!:

Afzarul Dzarif said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

benci seumor idop tgok gmbo bwh tu!hohohohoho..

r-5 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow secocok meh~! hhaaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...