nuff

Sunday, January 30, 2011

Jawapan Girlfren, pada Boyfriend paling tak guna tu!

Untuk abang yang sangat ayang sayangi..


ini feedback dari ayang untuk tatapan abang... ... ... ..
ayang mana ada merajuk dgn abang ..
jauh sekali nak jeles dgn abang kalau2 ada minah indon yg kenyit mata kat abang.. ayang tau... taste2 minah indon mmg sesuai dgn personaliti abang. Ayang couple dgn abang pun sbb kesian dgn abang yg x abis2 merayu siang malam... . ayang kan seorang yang berhati lembut.. kalau ayang x terima abang... .ayang takut abang terjun bangunan bunuh diri...
tapi kalau abang dah ada pengganti lain... ayang x kisah... ayang lagi suka..sbb xde lah abang membebankan ayang dah..
cincin emas yg ayang beli guna duit sendiri tu... abang x perlu bayar balik.. apalah sgt kalau setakat RM seratus dua... sbb paling koman pun..cincin tunang ayang..mestilah berharga RM2,000.00 ke atas. so..ayang x amik hati pun... yg ayang tgk...
abang yg terketar2 bila tokey kedai kedai emas tu kata harga cincin tu RM199.00... 
Ttg abang lompat longkang x tunggu ayang tu... lagilah ayang x kisah...
sbb bila ayang ikut jambatan... ada sorang mamat hensem nak jalan sebelah ayang..
ayang tau..abang yg tunggu kat depan... dah berasap telinga... tu lah..sapa suruh abang tinggalkan ayang sorang walaupun sekejap.


Roti canai yang abang kasi tu sedap gak la... ayang dah biasa dgn alasan abang tu..
sbb tu bila kuar makan dgn abang..ayang order mee goreng je..kalo ayang kuar dgn kawan2 ayang.. paling tidak pun ayang order tom yam ke... .nasi paprik ke..kuew teow kungfu ke... .
ayang tau..kalau ayang makan dgn abang... .mmg abang yg akan sebat makanan ayang... .hehehe
henset ayang yg abang pinjam tu... abang ambiklah buat reta... sbb ayang dah tengok design baru Nokia..
semua function ada... .ada mms..gprs..video... kamera... .suma adalah.. henset abang ni..mmg berguna terutama bila ada anjing kejar..
mmg banyak la anjing yg penah kena baling dgn henset ayang nih.
Citer Salon tuh..xpe la kalo cashier tu lupa nak key in dalam komputer dia.. ayang dah beli dvd dah citer tu..
la ni ayang nak tengok wayang citer x-men the last stand lak..kalo abang nak tengok sekali..abang kasi duit dulu..sbb kalau ayang bayar dgn duit ayang..takut cashier tu lupa lagi nak masukkan nama kita... terutama nama abang...

motor abang tu..ayang dah jual...
duitnya tu lah yang ayang tambah buat beli henset baru..abang jgn marah pulak ye... .
keta Gen-2 tu..abang leh guna sampai minggu ni je..sbb ayang x bayar lagi installment tuk bulan ni..bukan apa..kalo ada yg tarik keta tu..takut dgn abang2 sekali kena pukul..
so..untuk langkah keselamatan... abang bagi keta tu ahad ni..confirm ayang bayar installment hari isnin..
abang kan sanggup berkorban utk ayang.. 

so apakata lepas ni abang pulak yg g keja naik lrt..ye abang

abang jgn risau..ayang dah masukkan RM300.00 dalam akaun abang... hujung bulan ni..ayang akan kasi statement dah berapa byk yang abang pinjam beserta dgn interest sekali..
ayang kasi interest rendah je kat abang... .
ok lah abang..ayang pun ada dating dgn bf baru ni... .
kalau abang nak suruh ayang call abang je tiap kali nak sembang..ayang mintak maaflah... ayang xkan call or top-up credit ayang..
sbb ayang nampak..baru couple..ayang dah kena sara hidup abang..baik ayang cari lelaki yang pandai menghargai ayang..
babai abang ku sayang


P/S: padan muka bf dia. wawaawawa


5 000 kritikan hebat!:

Heidi Shafiq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha... kejam.. :D

aQi + GenGkey said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kui3..
hp tu dh samak ke blum..
planning baek punye yerk..
mmg last2 bf tu mati bunuh diri gak lah sbb muto xde dh kne jual..
kui3..:D

Cik TeN10 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..mmg ptt pn ditinggalkan..ade plak cmtu..tu blom kawin..kl da kawin nt?..

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

giller serius kene tinggalkan laki macam itu...nmpk jelas, terang, highlight bold lagi tulisan di dahi lelaki itu..THE BIGGEST LOOOSER dalam dunia maju ini.

aimi nadiah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kah kah.. ade jgk lelaki mcm nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...