nuff

Friday, February 18, 2011

Tasha cemburu~

Cemburunya tengok diorang ni cun melecun~
amik gambar macam mana pun tetap cantik...
make up ker.... tak make up ker....
tetap lawa....
OMG!!!
cemburunya..... 
tetiba rasa nak buat idung (HARAM OKAY!!!)


gambar hasil penyeludupan haram...



betapa diorang beruntung sebab Allah jadikan mereka sebagai insan yang cantik jelita dan digilai lelaki. (tapi I bukan nak lelaki gilakan I. nnt I pulak yang jadi gila. tak mo la~)
me?  tertunduk malu kerana mengkagumi kecantikan mereka.
asalkan ada orang sayang dan gembira dengan I ada disisi mereka pun dah cukup baik
daripada dipulaukan dan dihina seumur hidup kan??

monolog: boleh la tu Tasha...
semua yang ada pada ko tak ada yang kurang pun.
cukup tangan, cukup jari, cukup muka....
bandingkan la dengan orang yang kekurangan..... 
sesungguhnya ko lebih beruntung!

Tasha:Syukur Alhamdulillah.

12 000 kritikan hebat!:

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaaa~
kamu pun chatek what~

kecantikan dalaman itu lagi penting tau~

dina darwina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha mereka cantik pun cantik tebal mekap jerw..tasha cantik ape..cantik neutral tnpa perlukan mekap tebal2..hehehehe

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@dina darwinayeke diorang make up tebal?? nmpk mcm natural je.... mungkin kulit diorang mmng original tulus mulus kot~

dina darwina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tebal jugak mekap mereka tu..sbnrnya fatin tu gelap jgk tp die gune tia amelia sbb tu dh putih cikit..hehehehe...jgn rs rendah diri g yerw..

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tasha pun cantik.. pandai make up lak tu. tak semua org ada kelebihan mcm tasha tau

YanaMIB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

me pn jeles same aweks aweks itu..huhu..kita nk publish gbr pn mesti nk edit² dlu..sob sob =_=

farasakura said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kak tasha dah cantik da...seriously jgn nak banding-banding dengan diaorang tu...

u have ur own natural beauty..☺

ok dear :)

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@YanaMIBhahaha....tulah. kalau tak edit, rasa macam memaparkan diri yang tak menarik je.

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@dina darwinawah..... dina tau aje ek. hehehe...... rasa rendah diri juga la sikit-sikit sebab kita tak lawa....tapi tetap bersyukur dengan apa adanya diri ini. cewah ayat. hahaha

photophobia eyraa ! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akk pom cantek lah ! hehe !
suke lah akk !
btw , syukur kpda NYA
alhamdulillah

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cntikkn subjektif
smua org cantik..tgl cntik kat luar ke kt dlm

P0polita said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yup2.. betul monolog tu.. kite kena bersyukur.. cukup sifat kan.. =D


btw, tasha cm mne u wt iklan nuff tu ade kat blakang tulisan2 ek? tak ganggu..sgt bagus.. ajar ckit.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...