nuff

Wednesday, February 2, 2011

Dapat NO.1..... horay!!!

bukannya dapat no.1 untuk pertandingan ker, exam ker ape2..... just saje nak ngade-ngade kasi korang nyampah ngan I. hahahaha.....

dapat No. 1 dalam list Most Popular entry dalam Blogged.my jer pun. hahahaha....
so, u olz bengang tak?

kalau tak bengang sila la cari enty yang popular sngt tu..... 

okay la.... memandangkan I ni mengada-ngada..
I ter baik hati nak bagi link kat u olz....
sila klik sini untuk :
(entah apa yang buatkan entry tu popular pun I tak faham lah)

dan klik sini kalau nak :

kalau rasa itu tak cukup buat u olz nangis, sila klik sini:



btw, thnx sangt2 pada Deqdeq sebab perkenalkan I dengan komunity blogger kat Blogged.my tu.

5 000 kritikan hebat!:

Shaofie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeay! tahniah...

farasakura said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh congratz yerr :)

sekamar rindu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..

wah....tahniah...tumpang gembira..

hebat...bagilah ilmu tu sikit..:)

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

I seldom leave comments on blog, but I have been to this post which was recommend by my friend, lots of valuable details, thanks again.

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh..
congrate sha.. dah makin maju skang..'
memang terbaik la..
hehhe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...