nuff

Tuesday, February 1, 2011

dah nikah ke belum?

1 je persoalan yang bermain dalam fikiran I 
tiap kali tengok gamba-gambar pre-wedding dalam FB atau blog fotografer.


"diorang ni dah kawin ke belum?"

gambarnya bukan main daring macam dah kawen jer....
dukung-dukung, peluk-peluk, baring-baring, 
pangku-pangku....

hurmmm.... dah kawin ke belum?
sebab I ni lembab sikit. 
seriusly I nak tau..... I bukan perli.... tapi I mmng tak tau.

4 000 kritikan hebat!:

una berry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pre-wedding adalah sebelum perkahwinan. so yeah. rasanya belum nikah lagi.

P0polita said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhukk.. begambar sakan mcm da kawin.. tp sebenanye lum nikah lg.. selalu nye mcm tu la yg kite nmpk..

Syarni Farida Shukri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha ; i agree with u, i'm curious also lah kn kn

nur ikhyar dee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul3...pre wed picture selalu mcm tu kan???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...