nuff

Wednesday, February 9, 2011

Berani nak rampas kekasih orang???

i tak berapa faham dengan metaliti seorang lelaki atau perempuan yang berani sungguh nak merampas hak orang lain.

mungkin orang macam ni masa dia kecil-kecil dulu mmng pantang tgk budak lain main permainan and dengan kejinya dia akan merampas permainan tu dari budak lain (hasad dengki tinggi!)

so, itu kisah zaman kanak-kanak....
macam mana pulak kalau dah besar panjang, tapi masih ada hasad dengki.
dia bukan tak tau yang awek tu dah ada Boyfie. tapi kenapakah dia masih nak try awek tu?
kenapakah????

pelik la orang macam ni. my fren kata orang macam ni dia saja nak test market.
hurm..... ko ada market ke? market apa? Billion? KipMart? Todays? Tesco?

kejadanhnya ganggu rumah tangga orang. cuba la kalau nanti isteri dia kene ngorat dengan lelaki lain. bengang tak?

lagi satu, I terfikir.....kalau lah dia berjaya rampas awek orang, tak mustahil suatu hari nanti awek dia tu akan dirampas oleh orang lain juga. that is karma~

apa pendapat u olz?

betul tak?

so, kepada lelaki atau perempuan yang memang dengki tengok kebahagiaan orang lain and berniat nak musnahkan rumah tangga orang lain tu, sial sila la fikir buruk baik perbuatan anda itu. lagi-lagi kalau anda tu berpendidikan agama yang sangat tinggi dan mungkin akan jadi ustaz tak lama lagi. (ada yang sentap ker?)

ish2.... manusia~

dan yang membuatkan I rasa macam nak bertepuk tangan depan muka dia adalah.... masa dia dalam usaha nak ajak awek tu berdating (ustaz ajak awek orang dating!!! keji sngt!) ayat punyer la baik dia pasang..... sekali awek tu cakap apa??
u olz nak tau?

"mintak maaf la yer, I tak suka keluar dengan lelaki yang I tak berapa kenal" jelas awek tu~
sentap ustaz!!!

memang padan la dengan muka dia. LOL~

4 000 kritikan hebat!:

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wt goes around, cmes around.. ;)

tkder level pown org cmni..memg pelik dunia skrgg..huhu

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aahhaha..
jangan nak percaya sangat...
skang ni nama je ustaz..
tp perangai hampeh..
wat malu title ustaz je.. hahahaa

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klau secara x sengaja mcm mana?x tau yg dia bf/gf org just kawan baik pd mulanya akhirnya suka lepastu dia yg tinggalkan gf/bf dia?pastu kawin dgn org yg sekadar kawan baik pd mulanya...salah kawan baik ke sbb rampas dia....

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Anonymous the point yang I cerita kat sini adalah dia dah tau orang tu dah ada couple. kalau tak tau tu lain la cerita tak ada kene mengena dalam ini gambar. hehehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...