nuff

Saturday, February 5, 2011

I sentap dengan Ben Ashaari!

Ohmygee....
mana I nak letak muka I ni? 
sentap giler I dengan kenyataan abg katak-katak ketak-ketak tu.
dalam entry dia kesilapan kita, blogger baru (klik sini)

dia kata "Paling terang terang nampak ialah ... TIDAK SABAR !! Haa... Semua pakat buat blog hari ni , pastu esok terus popular .. POPULAR ? kenapa ? Nak kejar apa ? nak masuk tv ? Ke nak jadi artis ? pelakon ? Atau nak buktikan sesuatu ?"

i pulak cakap "I memang TIDAK SABAR!!, I tak sabar nak kumpul BE dari Nuffnang. nak dapat riban-riban macam redmummy. sebab I tamak haloba hahaha..... keji kan?? mana taknya.... dah 3 tahun buat blog tapi tak kaya-kaya. (salah ko juga sebab baru daftar dengan nuffnang bulan october 2010!!) tapi TAK NAK pun jadi artis, tak nak pun popular sampai masuk TB TV, even masuk majalah SAPI. sebab I tau, I huduh. hahahah...."

dia kata lagi "TIDAK SABAR untuk dapat $$ .. Pakat main klik sana sini ... Pastu dapat duit ? Jap je abis.. Duit tak berkat.. mana nak tahan lama kan ?"

i pulak: "mak sentap nox.... makanya mak harus insaf daripada makan duit yang tak berkat tew. sebab mak nak makan duit yang halal..."

jadi, I kene ikut cakap abg katak ketak bahawa I harus "SABAR .. Bila SABAR kenikmatan berblog tu lebih terasa .. Kita daki perlahan lahan.. sambil menghirup udara segar .. Kutip segala batu batu yang menarik.. bunga bungaan yang tumbuh meliar di kiri kanan ketika kita mendaki .. Menikmati permandangan .. Kan lagi best gitu ?"

betul jugak ek?

dan I harus juga ikut dia cakap "SABAR .. SABAR .. SABAR .. kalau tak sabar , cuba jadi kreatif... buat sesuatu yang mana lebih menarik dari blog lain buat.. Jangan pulak buat video tarian lucah lak.. Tak pasal pasal aku kena .."

mmng I tak nak tayang video tarian luncah I. nnt u olz muntah darah n ingat I ni menjaja pelacuran pulak dalam blog. hahaha.... btw, I pernah ke rakam Video tarian luncah??

hurmmm.....rasanya macam tak pernah kot. selisih malaikat 44!!
itu kat akhirat. klu kat dunia ni, mampos I kene sesah dengan my parent kalau I buat juga.
hell!!! that is a very BIG NO for me.

pape pun, thnx to Mr. BA sebab menampar laju-laju muka I.
dan buatkan I tersedar dari angan-angan yang keji untuk makan duit tak berkat.
mulai hari ini, I berjanji akan berblog dengan seikhlas hati.
supaya Shaofie tak tanya lagi "ko ni brape kali update? rajin bebenor..."

LOL~ thnx to him coz sudi baca bebelan I yang sampai bersembur-sembur ni.
thnx to Mr. Ben juga.


P/S:entry suker suki 

5 000 kritikan hebat!:

Shaofie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama-sama. aku bukan pe, tapi impressed dengan updated ko tuh. mesti up kat bloglist. so, aku pun baca. budak2 UKM ni aku support. sesape je budak UKM yang ade blog, mmg aku slalu bace... hehehe.

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

InsyaAllah... kalau ada rezeki tak ke mana. Siapa tau esok lusa Tasha akan berdiri sebaris dgn Redmummy. Tuah manusia siapa tau kan?

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bagus la.. sbb tu sy tak suka jenis adik2 blogger yg siap buat entri minta org clik nuff.. utk apa??

Notakaki said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti da dapat duit nuffnang jangan lupa belanja lak ya..hehe

Latest Entry :
-> Sila Klik Sini

Wan Gerrard said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sabar2..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...