nuff

Thursday, February 17, 2011

Menjawab soalan Abg Eqbal

Abg Eqbal komen macam tu pada entry yang ini. KLIK SINI

so, I rasa terpanggil untuk clear the water.
cewah~
ntah mana datang air pun I tak tau lah.
hahaha....

entry tu bukan bertujuan nak tunjuk diut I.
malah I tak layak pun nak tayang duit RM6 dalam blog ni.
ape ade hal dengan RM6 tu kan?
kalau korek tabung syiling pun dah dapat RM6.

I saje suka-suka buat entry tu.....

I berblog memang lah bukan nak kejar trafik dan duit.
malah, 2 tahun pertama I dalam dunia blog ni. I berdiri dengan tiada nuffnang atau sebarang syarikat pengiklanan  pun dalam blog I.
I buat blog untuk update pengalaman hidup I.
apa yang I tau, apa yang I nampak, dan apa yang I baru jumpa I akan sharekan.
so, bukan untuk $$

tapi kan~~
bila ada $$ dari nuffnang bukan ke kita tambah bermotivasi dalam berblog?
tambah bermotivasi tu I BOLD kan sebab bukan bermakna tak ada motivasi.
cuma makin bertambah dan makin rancak berblog la maknanya.....

macam tu ler~
hahahaha.....

so, berblog adalah minat, tapi bila minat kita disusuli dengan peluang
bukan kah itu menjadi sesuatu yang lebih menambah minat kita dalam bidang yang kita minati tu??
tak gitu?

no offended ya.
daaa~

1 000 kritikan hebat!:

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

biar kami tengok ada apa dalam poket dulu nak bagi..hurm tak ada pape la,ada jari je, give your my five lah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...