nuff

Tuesday, February 15, 2011

Rahsia mendapatkan rambut hitam dan berkilat

enrty ringkas kali ni, I nak share rahsia mendapatkan rambut yang hitam dan berkilat. kalau ada yang suka rambut yang sihat dan berkilat walaupun diwarnakan pun boleh baca juga......



I suka warna hitam dan berkilat rambut I dalam gambar-gambar di atas. 
walaupun tak panjang mengurai.....senang dijaga.

so, here is the secret~
gunakan minyak kelapa.
sapukan pada rambut di malam hari sebelum tidur, dan biarkan semalaman....
dan cuci pada keesokan harinya.

tapi I tau, siapa je la yang sanggup dengan bau minyak kelapa tu,
and siapa je la sanggup buat minyak kelapa tu kan??
so, I amalkan penggunaan menyapu minyak kelapa dara dari keluaran It Works!
sekarang ni I bukan nak promote beli brand It Works ni....
tapi I nak bagitau cara mudah mendapatkan minyak kelapa.



so, dengan menggunakan minyak ini, I amalkan cara diatas untuk menghitam dan mengilatkan rambut I.

tapi ada satu lagi masalah yang I belum jumpa penyelesaiannya....
masalah keguguran rambut. ada sesiapa nak share cara hentikan keguguran yang maximum?
sila la share dengan I yer.

8 000 kritikan hebat!:

Farhah Zaidah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam...emm..mintak email u...nak langsaikan janji i kat u... =)

Farhah Zaidah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i dh emailkn header yg i jnji dulu.. sorry sgt kalau tak cntik...

missteenastory said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

try gune shampoo panteen /dove/loreal.. mane2 la antare 3 nih .. gune 1 set ...
err jgn sikat rmbut mse basah ...
huhuhu rmbut tasha cntek ouh .. jeles .. >__<

Alan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau pki minyak kelapa tu bukan ke leh lebatkan rambut? so napa dia gugur lagi?

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Alanmemang melebatkan..... anak rambut ada tumbuh. tapi gugur tu tetap gugur. itulah masalhnya sekarang

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

minyak nie bleh didapati kat mna...

atiqah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam akak nk tnya beli kat mna minyak rambut 2...

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@atiqah @Anonymous

minyak ni boleh dapat kat mana2 je toko jamu and boleh google kat laman web it works!. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...