nuff

Friday, February 18, 2011

Facebook makin tak best!


hish....tak suka la design FB sejak akhir-akhir ni.....
dah la profile berubah.
then ni, nak tgk gmbar pun tak cantek....
macam mana boleh jadi macam ni?

apakah masalah Facebook?
dia nak suruh semua pengguna ramai-ramai band Facebook ker?
ish...
serius tak suka!

7 000 kritikan hebat!:

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

itulah..kami dah lama tak follow FB ni.jenuh dah tgk..tak tahu apa yang best lagi dah..tgk blog aduan rakyat macam tasha ni lagi best.hihi

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gaunghahaha.....aduan rakyat ek. rasanya ni aduan pengguna internet dan alam maya. LOL

zOeY zAu YaH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul2..x ska lah sbb yg berubah semua cam x best.profile x best,skang gambar lak

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tasha,zOeY zAu YaH hurm ada tempat lepak lepak yg best tak di alam siber nie??

fariza fauzi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye ke x best yunk..ihhih
meyh i nk bg best :)

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aah mmg tak besh
janggal je rase

Alan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tau xpe xbest..lama lama nanti dia bagi orng wat edit skrip pulak..time tu makin beratlah fb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...