nuff

Tuesday, February 22, 2011

Study Mata Si Kening Lebat

hari ni nak projek muka sorang costumer ni...
kulit dia licin. I tak ada masalah untuk itu,
tapi I menghadapi masalah dengan kening dia. 
maklumlah....I ni bukan professional.

kalau suruh caras kening dia I tak ada masalah...
tapi yang menjadi masalah adalah kalau dia tak nak ubah kening dia.
tambahan pulak dia nak make up ala-ala arabic yang mmng akan fokus lebih pada mata.
amacam???

so, I kene study dulu artis-artis malaysia yang ada kening tebal.
ina naim ni mmng terkenal dengan kening tebal dia...
tapi masa dia dah caras kening dia sikit, nmpk macam okay.
yang pemenang gadis melayu ni.....
walaupun tebal, tapi nmpk mcm under control.

jelas terbukti Yuna telah mencaras keningnya. 
tapi sikit aje.....
and nampak lebih cerah mata dia.

and ini adalah my costumer....
tulus mulus aje wajah dia....
adakah wajahnya akan dinodai?


nantikan gambar seterusnya adakah I berjaya make over wajah manis si kening tebal ni???
wahaha.... agak mencabar disitu.

update
hasilnya ada disini: 



kalau nak usha hasil tangan I. KLIK SINI



4 000 kritikan hebat!:

forever love said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..best nie..nk tgk nty erk..

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lbh mencabar kalau x ubah keningnya tu dgn cara caras mencaras.. cabaran buat tasha untuk menggunakan teknik make up sepenuhnya tnpa mengubah bentuk asal kening..

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kening tebal gk..tpi tak nk cabut...

kate kat dia tak bley ala arabic la gtu

pa1wn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe... mcm kenal jek customer tu... mcm dak satu sekolah...

cari2 keyword kucim kening lebat leh lah termasuk lam page nie.. style.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...