nuff

Saturday, January 29, 2011

Separuh hari di Hospital Sultan Ismail

itulah alasan kenapa I tak update blog semalam. 

1. I gerak dari UKM-JB pukul 8pg. sampai rumah pukul 12.30tgh ari sebab I hantar kawan yang tumpang I kat larkin la, kat taman sebelah la...
2. sesampai aje I di rumah, dapat makan sepinggam nasi, terus ke Hospital Sultan Ismail bersama my mom. sebab my grandmom masuk hospital. sebab dah dua hari dia mengadu sakit dada.
3. bila sampai, my untie n anak dia dah lama menunggu. dari pukul 9 pagi lagi. (waktu tu dah pukul 1 lebih)
4. tunggu punya tunggu. sampai kitorang dah lali dengan macam-macam ragam manusia and sampai dah tak tau nak cakap apa sesama sendiri...... akhirnya pukul 5 lebih baru kami dipanggil.
5. my grandmom kene tahan ward, so, kami pun bergerak la naik atas. Dr, dtg tnye macam-macam...... tiba-tiba kene tukar ward plak....
6. lepas dah pindah ke ward CCU (coronary care unit), kami tak boleh masuk pulak....menunggu la pulak kat luar tu hampir sejam.aduhai...... ini je la keje kitorang 4 beranak menunggu-menunggu-menunggu dan terus menunggu~
7. dah la tak boleh masuk, then.... nurse kata tak boleh nak tunggu jaga pesakit pulak. so..... kami pun pulang la masing2..... pukul 8 malam baru I perasan kami keluar dari hospital tu.

dah sampai kat rumah pulak....
my cousin datang bawa girlfriend dia..... sebab nak mintak my dad tolong jumpa family girlfriend dia untuk bincang pasal hari pertunangan nnt.
huhuh..... my dad pulak ajak makan kat luar. okay fine..... jom makan luar.
blk rumah dah pukul 11. God! 1st time kot dalam hidup I tak berapa nak duduk rumah. kat luar aje sepanjang hari..... rasa macam letih sangat badan ni.
bila, I dapat katil terus dunia I gelap gulita. hahahahaha......

sedar-sedar je dah esok.
so, itulah dunia I. sebab tu I kata, semua manusia belajar setiap hari.....
and me, yup! i learned something.  
life is very challenging.

2 000 kritikan hebat!:

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

a ah.. life is predictable

iris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huh padatnyer xtvt kamoo mmg slalu cmni ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...