nuff

Thursday, January 13, 2011

Pic Hitam Putih Paling Cool

di tag oleh rakan blogger  cik LekatLekit untuk contest Pic Hitam Putih Paling Cool~


so, here we go with the syarat-syarat:

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
(saya follower ke-383)
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni  
(done, tengok la kat blah kanan anda.... cantik tak?)

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

hanya ada satu jer sebab kenapa ai nak RM100 tu..... sebabnya ai nak tambah duit tabung untuk beli kereta idaman ai

Nissan 370z


kenapa? macam mustahil ker? tak kira..... ai nak menabung juga. kalau tak dapat Nissan 370z, 
beli Proton Lekir pun jadi lah!


4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !



5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

next,
here we go with the B&W photo yang maybe paling cool ai ada sebab photo ini adalah assignment ai.
hope, boleh dapat A++ dengan si gadis bermata coklat. hehehehe....

photo of both adik yang ai ada. ini aje la darah daging ai. love them both!

thatz it. TQ

6 000 kritikan hebat!:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck

say to easy=) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoho..ok2..kalo ade msa iz join k..trkh tutup bile?

cik Teratai Wangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cantek.. Gewd Luck sis.. miss u.. Hmm nak usha pic cantek2 jap..

siti fatimah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe smart gambar ! ada blur ada sharp..
wah , nak beli kereta eh ? hee
nanti boleh bawak saya jalan2 hehe


btw , tengs sebab join ya :)

apisv2 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ade aje muka ko timah;)

cunndaa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cool pic tu, kak daa suke..
gud luck sha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...