nuff

Wednesday, January 12, 2011

Boleh Tolong I Tak?

hai tawan-tawan...(sebut macam Yus Raja Lawak 1)
sekarang, Tasha ada masalah nakpilih mana satu....boleh tolong tak?

yang mana satu  perkara yang Tasha harus pergi?

1. menonton wayang di hujung minggu dengan kawan-kawan masa 1st year. (RM50)
2. Beli contact lens colour-colour yang boleh tahan satu tahun kat budak kolej. (RM40)
3. Reunion kat Pulau Pangkor dengan kawan-kawan sekolah. (RM300)

okay, kenapa ai letakkan harga aktiviti itu? sebab ai cuma ada peruntukan RM400 sahaja. tak boleh over budget. so, macam mana? (kene belajar berjimat cermat, sebab nak beli Nissan Fairlady~ hahahahaha.....)


tambahan pula, awal bulan Mac ini nak kene pergi ke Pahang atas tugas pengajian (assignment la tu maknanya~)

so,boleh tolong tak??? tolong la yer~

10 000 kritikan hebat!:

uncle said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uncle follo tasha disini ..rasanya baik kamu beli contact lens..karang jalan jatuh longkang uncle tak jamin hahah...tambahan idea ..duit lebih boleh belanjer uncle hahahaha uncle kuat makan woooo

forever love said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pi ruenion la,,best2..contect lens tue xpenting sgt...skrg punya ada lagi

CheQ PP JoY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau fy, contact lens 2 reject da..mesti contact lens y korea 2kn? lenses 2 dibuat khas sbg aksesori, dan bukan pakar y buat..sebab 2 dia murah..bahaya pakai lenses 2..baek jgn..ni pndangan fy je..xsuka xpe.tc..

eikieyn said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pi reunion!!~ :D and yes, lense murah camtu bahaye. better beli yg brand cam freshlook or freshkon. try usha freshkon kt England Optical, coz certain EO jual rm 50 sepasang. Klau tempat lain RM 60. :D

Cma Shiema said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tlg?bole2..
cma pilih utk reunion coz jrg nk buat..

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i'll folow u..folow me back ok..
ay plih no 1.. jum..tgk wyang..hee~~

ahsfantasy24 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

reunion2..
ley jmpe kwan2 lame, hehe..

anamizu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

p reunion pangkor!!! bes3!! hihi

S.U.R.I.A. said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tuntun wyg!!!hahhah

deqdeq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DeQdEq cdgkan pegi reunion....best tu wlupn ahak mhl la bajet dia...tp x melebihi bajet tasha lagi kan...

yg tgk wayang tu lain kali pun boleh...contact lense tu plak tak penting...cuma setakat nak bergaya je kan...bila2 pun boleh juga...

p/s: utk ping blog kat blogged.my tasha boleh tgk kt side bar di akaun blogged.my tasha ada ping blog....tasha leh kli situ je...

tak pun tasha leh gi ke my blog kt atas sebelah kanan tu...msk my blog, then ada ping juga..klik je ping tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...