nuff

Thursday, January 27, 2011

Penipuan berlaku semasa Login Maybank2u


sila berhati-hati sebelum Login Maybank2u.com

perhatikan perkara di bawah sebelum semua wang anda di lenyapkan oleh orang yang tak bertangungjawab.


klik gambar untuk perhatikan perbandingan antara maybank2u yang asli dan palsu!
maybank2u yang asli akan keluar tarikh dan masa di bawah header dia. yang palsu pulak tak ada 
pastikan URL nya adalah:

kenapa tiba-tiba I keluarkan bnda macam ni? sebab I dapat email dari Maybank2u yang menyatakan akaun I locked. and I pun pelik la..... kenapa pulak macam tu, bila I klik link maybank2u, dia suruh login.

I pun terus teringat pasal email peringatan yang maybank pernah hantar, and I pun buka lagi satu page Maybank2u. ternyata ada perbezaan. 

nah!! u olz pun harus berhati-hati okay!!!

4 000 kritikan hebat!:

::Miss Pikon:: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bahaya betoi la. ada kawan sy duit lesap camtu je. agaknya sbb penipuan camni la kot.

SHA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

omaigod...kene berhati2 lepas ni..thanks 4 d info

niesz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ha a..niesz pnh dgr sal ni dulu..bhaya nye la kalau bab2 akaun nie..takut je rase..sbb tu x brani pkai on9 mcm ni..hahaha..

updated entry :acik bembot 44

mulhim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yolah aku pun x tau dh dekat separuh abad ni bru tau tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...