nuff

Monday, March 14, 2011

Membeli Belah di Alam Maya 4

last time I ada beli somthing dari ColorClickz.

so, I macam suka pulak hasil tangan dia.
jadi, I pun beli la lagi satu benda yang rasanya perlu juga la.....
so, here we go...

dapat free gift......I like Free gift!


I dah memasukkan external I and it's look very nice.

and the best part is..... I have my name there~

kalau berminat nak tempah....

3 000 kritikan hebat!:

syairahmohdanuar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantiknya benda tu!!mahal tak sebenarnya?

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@syairahmohdanuar murah jer~

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tasha..hurm.kalau si dia tak ada external,ok tak bgi kat dia benda macm nie dgn harapn dia akn guna bila dia dah ada external..haha..soalan sengal nie..

ENTRY TERBARU: BE baru dapat lagi lagi dan lagi!!! dan hidup lelaki mudah & simple dan barah payu dara serang budak 3 tahun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...