nuff

Monday, April 11, 2011

Acne + Jet Lag = Insomniac

I don't know what is the problem with me since I back home. bapak jerawat naik secara berjemaah 2-3biji..... then setiap hari I tak boleh tidur mengikut masa yang selalu I tidur, perasaannya macam I mengalami jet lag aje. padahal hanya dari Bangi ke Johor Bahru jer pun......

apa masalahnya ek?

lagi satu perkara pelik adalah, I ada denyutan nadi kat bawah mata sebelah kiri. u olz ada tak?? I pelik sangat-sangat la..... rasa macam tak boleh terima dengan semua kepelikan ini. Untuk hari ini masalah jerawat macam dah beransur surut. cuma tengah pukul tangan sendiri supaya jangan kutil-kutil jerawat tu...... hahahaha..... I ni memang gatal tangan sikit. at least bersyukur juga la sebab tak mengalami masalah jerawat macam masa zaman pertukaran hormon dulu. I rasa masa kecik-kecik dalam umur 17 tahun, I mengalami masalah jerawat yang sangat teruk di seluruh muka terutama di pipi dan dahi.



masa tu memang rasa nak nangis aje tiap kali tengok muka kat cermin. apa I pakai masa tu? I pakai Acnemycine. beli kat farmasi..... mahal sikit la...tapi sanggup asalkan muka baik.thnx to my mom sebab dia banyak jaga I.
ni la acnemycine tu.
kalau tak silap.... RM 30-60 kot! sebotol/25ml

kalau masalah insomnia ni pulak....I memang dah biasa hadapi masalah ni sejak dari kecil lagi. masa kecik-kecik duu lagi kelakar..... I tak dibenarkan tidur siang sebab nanti I akan menukang di waktu malam sebab tak boleh tidur and bila I buat bising waktu malam.... ibu akan pukul I suruh tidur. tak boleh tidur pun, dia suruh juga I pejam mata. hahahahaha...... kelakar kan~

and masalah insomnia I ni memang membawa sampai I besar. roomate-roomate I agak dah biasa juga la tgk I ni sampai ke subuh tak tidur-tidur.





1 000 kritikan hebat!:

YanaMIB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu mcm² mslh nih..mslh ai skrg nk licinkan kulit muka je..haha..mahal jugak ye produk acne tu..pftt~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...