nuff

Sunday, April 10, 2011

Threading eyebrow + reunion SMKBSA



for ther first time in my life I buat threading pakai benang mcm ni........
bapak sakit giler..... mengalir air mata walaupun dah tahan sakit. huwaaa.....

tapi hasilnya memang memuaskan lah.
sorry kalau image kurang memuaskan.

malam tadi insomnia...lepas subuh baru boleh tidur. then bantai tidur sampai pukul 11 pagi.
then bangun2 jer buat kerja rumah sikit...petangnya dalam pukul 2 teman my mom pergi 
warung my Mak Long then balik dari situlah I dengan my mom pergi buat threading kat kedai India 
dalam Kotaraya, JB. 
RM10 jer...... puas hatilah walaupun sakit sikit.

then sampai rumah dalam pukul 8.15malam. pukul 8. 45 keluar jumpa kawan-kawan sekolah lama.
wow! dah 7 tahun  kitorang meninggalkan zaman persekolahan. rindu weh~
macam-macam cerita keluar....
masing-masing pun dah berjaya.
I pun tumpang gembira dengan kejayaan diorang.

hope pas ni boleh jumpa lagi....
friends forever okay~

8 000 kritikan hebat!:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

u da ckop cntik tashe

npe nk sekse diri..sakitttt

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

masa zaman sekolah.. buat juga tp x penah la guna kaedah benang ni.. tp skang ni takde. bentuk original.. even masa kawen pun sikit pun tak di patih.. family x izin termasuk la hubby.

Tasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehehe.....saje je nak merasa buat bnda ni. lawa la juga jadinya.... nk buat lagi.... rasanya kene fikir 2-3 kali la....

Halimatun Sa'adiah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalo skali buat kne touch up salu la kn...
sbb bulu tu akan tumbuh jgak..

AIMAN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nampak kemas, cantik

Rafi Nilhan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha.. nice eyebrows.. nak cakap tu jek

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makk ooii..
tgk mcm tak sakit kan.. sakit jugak rupenye ek

Aliana Ruhizat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

beauty is pain xD hihi lawa kening ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...