nuff

Saturday, April 30, 2011

Surprise from my mother??

patut la tadi berkali-kali Mak Cik Intan call I
plus dengan panggilan dari Pak Cik Bakar lagi.
I macam ada pelik sikit lah..... ape kes sebenarnya dengan my parent ni??

rupanya setelah mendapat panggilan terakhir dari Pak Cik Bakar.
rupa-rupanya Pak Cik Bakar baru hantar Mak Cik Intan naik bas.....
Mak Cik Intan menuju ke Bangi rupanya~
(tadi tu usha2 tgk I ada kat UKM ke tak ek~)hahahahah......

Oppss...... mak I nak datang UKM????
macam mana plan nak g hang out ngan blogger sok?
bawa sekali Mak Cik Intan boleh tak?
mesti hapening kan~  
supaya dia tau anak dia ni menjalankan aktiviti yang sihat dan bebas dari dadah.
hahahahaha......

padahal baru je tadi berangan 'kalaulah dulu lagi I ada bf sama belajar dalam UKM kan best~'
hahahahah....

sesiapa yang berminat nak join  aktiviti sihat bersama Abg Ben, sila KLIK SINI



p/s: Pak Cik Bakar kata Mak Cik Intan tak kasi bagi tau yang dia tengah on the way.
muslihat    anak and ayah. hahahahah...... 
macam mana nak buat-buat surpise ek??? boleh ajar tak?
dijangka sampai dalam pukul 9mlm kot.

ada gaya terkejut tak?

agak2 wat muka macam ni, comel tak?




3 000 kritikan hebat!:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh tasha jd ke ni? errrr

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduhai sian Mak.. nak suprise ayah lak bocor rahsia

cik Teratai Wangi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sronoknya.. hehe.. nnti jgn lupa wat entri sambungan tau.. Kim salam kat mak Cik Intan..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...