nuff

Friday, April 29, 2011

5 jam menghadap Royal Wedding (William & Kate)

I baru je balk dari wedding  Prince Willian & Kate Middleton.
adeh~ penat nya tunggu royal wedding ni ek
ramai giler kerabat yang datang.
Agong Malaysia, Sultanah Bolkiah, David Beckham, Elton John and ramai lagi......

cantik kan~

HURMMMM..... Jatuh Cinta dengan baju dia~


OMG!!!!!!!

 hurm........ penat menunggu untuk the kiss..... 
seronok sangat~
u olz pun mesti seronok kan.....
semoga diorang TAK AKAN bercerai...

David Beckham  smart giler!!!!!!


btw, Tahniah pada Ujang and YanaMIB atas pernikahan mereka hari ini.
(tarikh yang sama dengan William & Kate tuuuu...... tak tahan!!!!!)





p/s: gigih ni! 5 jam duduk depan tv... hahahaha.....




3 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang.. mak cik ni memang kental giler duk depan tv..
sanggup tu.. adehhhh...
cik pulau rileks je..
tengok time yang kemuncak je.. time kiss tu..
HAHAHAHA.. gelak jahat..weeekk..

coffee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sanggup sampai 5 jam... hebat-hebat... jadi dorang memang best dan bahagia tapi sedikit masalah bile tengok lantai gereja tu and full of inquiry... huhu.
(click nuff n churp2 sini hehehe)

coffee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh lupa nak inform: u r in my bloglist plus:
award for you.. http://rahimiarafpin.blogspot.com/2011/02/award-to-my-followers-and-incoming.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...