nuff

Wednesday, April 13, 2011

Semuanya Salah Ben Ashaari!!

semuanya bermula dari Ben Ashaari....masa 1st time join segmen dia 'SUAI KENAL BLOG'  follower I daripada 38orang mencanak-canak naik ke 108 orang. terharu sangat masa tu!

Terima Kasih BA.

I pernah juga timbulkan kontroversi dengan entry "I SENTAP DENGAN BEN ASHAARI!" padahal tak de pape pun..... tapi masa tu pun follower I naik daripada 267 jadi 300. ( I jual nama BA je pun~)

Terima Kasih BA
a
then I join 'BEN ASHAARI GEGAR 1000 BLOG'  follower I naik daripada 446 kepada 464 orang. huyo0....
kenapa? sebab I peneka yang hampir tepat dengan segala details ada dalam enty ni.KLIK HERE

Terima Kasih BA

then ada hati nak lawan dengan blogger 18sx. si Ujang..... dalam  segmen yang dianjurkan oleh Ben Ashaari "KALAU AKU ( TASHA ) INI DIA ( UJANG)" masa tu pun follower naik mendadak sebab I beat blogger famous tuh! memang mati penyek lah I...... follower daripada 468 kepada 497.

semua follower yang naik mendadak itu adalah dalam masa 1 hari jer! boleh u olz bayangkan???

so...... kebanyakkan follower yang naik mendadak dalam blog ni disebabkan oleh Ben Ashaari....
so, I patut ucapkan terima kasih yang tak terhingga pada dia. 

abg Ben, TQ so much.......

and yang paling I bangga adalah....akhirnya abg Ben Ashaari  follow I.


I rasa terharu..... selama ni I jeles sangat dengan blogger lain bila abg ben follow diorang. tapi sekarang dah tak jeles dah. sebab abg ben pun dah follow I setelah I dah follow dia lama dulu. muka I pun dah tenggelam dalam ribuan follower Ben Ashaari.

6 000 kritikan hebat!:

dayah SnoW Heuka said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu nuh2 abng ben da follow weheeh~ :D

Miss Mirror a.k.a Sam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mana gambar gajah yg menakutkan akak tu? Dah kena halau dah? --> sorry lari topik.

Arpiiz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah2 sebab sengan dapat follower, lepas ni naik lah traffik ye..hehe

azrijohan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow..ade muke saye lohhh..495

wanie misa amane said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha. 488 muka saya ^__^ Neway congrats yaww ~

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kami pom banggakami difollow tasha..bangga wooo

http://no92a.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...