nuff

Thursday, November 11, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?


sedang berblog walking and berusaha mencari blog yang best2 untuk di follow, 
ai pun terjumpa tips yang best Di Dalam Kasut Lala.
sebagai usaha untuk mencuba nasib, ai pun ikutlah  arahan yang diberikan dari blog yang di link kedua  kan kepada empunya idea:


abg ben. En. Ben......
sudi2 la dtg ke  blog kita yang dah usang ni. 
tapi tetap tak ada tetamu nak datang.
sebab nak renovate tak mampu. 
hehehehe...

agak-agak kalau pas  abg ben  En. Ben datang, terus ada magik tak?
hehehe....

abg ben En. Ben suruh tinggalkan  sepatah kata buat rakan rakan blogger yang bakal mengunjungi...

oleh itu....

sepatah kata.

hehehe..... poyos!

jumpa lagi~

11 000 kritikan hebat!:

Tok Esah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam perkenalan juga..

tok esah dini ye,

http://taq6889.blogspot.com

alieff said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Singgah sini dari blog BA.
Salam kenal dari alieff!

Latest entry:
Tutorial: Horizontal menu bar dengan shoutbox

Puteri Iqa Izyan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam singgah :))

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanxk everybody~

salam kenal juga....

hye2 u olzz

zacky ~786~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slmt berkenaln..!

paDel said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hye....salam perkenalan...jemput ke padelblog

1 cengkerang, 2 kepala

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal dr feez..terus follow blog ni....jom berkenalan lagi :)
"blog saya yg comot""

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx everybody.... dah berjalan-jalan ke blog kalian. mmng creative yer masing2....

Matika Love 131020 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam perkenalan....dari jiwang blog...he3

Cik Dya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Singgah dari belog Ben Ashaari. Ingin follow kawan2 blogger baru.Jom meriahkan Ahad dengan follow-follower!! ^_^

elleyayah . said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

elly nak gak follow.
keep in touch .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...