nuff

Thursday, November 11, 2010

New In Town - 2009


baru jer selesai menonton New In Town. 
 Renee Zellweger looked so HOT!!
with her perfectionist style.
end up, dia yang sesuai dengan kehidupan yang awalnya dia kata tak bertamadun.
hahahaha.....

tapi masa mula-mula tgk cerita ni, ingatkan ni cerita lama tahun awal 2000. 
search kat Internet Movie Database, cerita ni tahun 2009.
seriously she looked different!!!
berbanding masa dalam cerita Case 39
yang nmpk chubby but still HOT!

what ever it is.....
dia tetap bawa diri dia yang lemah lembut tu 
dalam watak apa pun. pandai dia mainkan watak.

ni yang tiba-tiba berangan nak jadi pelakon lak ni. 
hahahaha...

4 000 kritikan hebat!:

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

berangan la tasha kalau itu mengembirakan kamu.. sbb angan2 * imaginasi jer bleh buat kamu jd apa saja.. tp dlm fantasi jer la.. apapun seronok kalau layan berangan ni kan??

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha..... seriusly i mmng kuat berangan. nak jadi macam2. slalu nya tak menjadi. tapi ada yang menjadi kalau that time letak usaha lebih sikit.
wahahaha.....

and god berangan for u to and to make it real, u should put some effort. hehehe

zacky ~786~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cmbest jerp..leh lyn nie..!

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmng best juga lar. boleh tahan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...