nuff

Wednesday, November 17, 2010

Terkejut di hari raya korban

dah la dihari raya korban ni ai kene raya diperantauan
then tak dapat nak blk JB pasal latihan ilmiah tak siap.
tiba-tiba dikejutkan dengan sesuatu yang macam.......
ntah la..... 
tak tau nak kata apa.


boleh baca tak apa yang dikatakan oleh tasyababi tu??
ai tau dia maksudkan ai la tasha yang babi tu.
tapi bile dia dah letak nama sebagai tasyababi. 
so, nama dia tasyababi. ai tak tau kenapa tiba-tiba ada perkara macam tu boleh muncul.
seingat-ingat ai, ai tak ada jadi bohsia pun... atau ai tak ada sakitkan hati siapa2 (memang la kita tak akan sedar kalau kita pernah sakitkan hati seseorang).
then nama dia di linkkan kepada satu laman web porno yang sangat luncah yer.

hebat betul dia bagi link macam tu.
ai pun tak pernah masuk laman web porno. 

tak pe lah.....semua orang ada hak untuk menyatakan perasaan dia.
marah? ada la juga....
tapi paling besar skali ai TERKEJUT!
satu hal lagi adalah ai jadi tak boleh berhenti berfikir apakah ai ada menyakitkan hati orang lain sampai buat dia marahkan ai mcm tu?
btw,
bila u olz masuk je blog ni, u olz dah boleh baca terang-terang yang 
Tasha ni adalah HANYA MANUSIA BIASA YANG TAK SEMPURNA.

TQ.

terima kasih kepada tasyababi yang buat ai mula mengkaji salah silap ai pada orang lain.

6 000 kritikan hebat!:

Shaofie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sabar je la. mulut orang susah nak tutop. tabahkan hati,pekakkan telinga. pedulikan apa orang nak cakap. btw,selamat hari raya aidiladhaa. mggu depan aku balik UKM gak sebab nak siapkan lab thesis.

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

org korban lembu kambing unta.. ada blogger dtg blog i bawak lembu kat shoutbox tp tasha.. la dpt babi.. pelik. Bleh ke babi jd korban untuk aidiladha.. sepatutnya hr raya untuk bermaafan.. apa kes la sipolan tu memaki hamun. aduhai.. biar la tasha. Kalau btl tasha ada buat silap dgn dia pun bkn cara camtu dia nak menyerang. Tasha sendiri tak tau sapa or apa salah tasha sebab dia x bg identiti sebenar. So, orang camtu buat tak tau je la.. Pegi makan nasi himpit tu kenyang2.

una berry said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ade ke manusia yg sempurna?
Allah je yang maha sempurna
chill babe
that tasyababi just wanna mess with ur mind
kalau cmni better xde chat box kan
wat sakit hati je

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx korang atas perhatian sudi baca entry ai. ai mmng terkejut dengan apa yang ai nmpk tu. betul pun cakap korang semua..... lantak kan dia. walaupun hati memikir siapakah empunya diri yang sangt pengetcut tu. tapi tak jejaskan apa2 pun pada ai. tak masuk tv3 pun~ hehehehehe..... selamat hari raya aidiladha korang~

Aza Izham said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aloha..ko wat tenang je tasha..yg tashababi tu die la kan..die yg babi kan..ape la manusia..sabar je..nanti die jadi babi la tu.tenang2 ja okai...

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx abg sepet sikit~
tgh tabahkan hati ni~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...