nuff

Saturday, November 6, 2010

REGRET

ISH......
menyesalnya dari dulu tak buka akaun emas.

masa awal2 dapat info pasal akaun ni,
ai fikir nak buka bila dah kerja nanti

tapi bila fikir-fikir balik, bila dah kerja nanti.....
mest banyak komitmen lain yang memerlukan duit 
so, setelah decide nak buka akaun tu sem depan,

ai pun bertanya pada ibu dah berapa juta ribu duit simpanan ai?
mana boleh bagi tau.....
hehehe

tapi kira lebih dari cukup untuk buka akaun emas kat Maybank.
tapi ai tak nak Maybank.
ai nak Public Bank.

hurm.... setelah berbincang dengan ibu 
and setelah ibu dah puas salahkan ai untuk beberapa perkara.

ibu setuju untuk ai mulakan dengan Maybank
dan bila dah cukup duit nanti, boleh la buka di Public Bank ke... OUB Bank ke....
atau mana-manalah yang ai suka.

ngeh..ngeh..ngeh...

semua orang mesti fikir cara untuk jadi kaya.
jadi....
BERUSAHALAH!

-poyo-




2 000 kritikan hebat!:

samsul siji said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape yg regret tu, x faham , hehe

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

regret pasal tak simpan duit dari awal. sekarang harga dah naik, tak cukup duit pulak. regret~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...