nuff

Friday, November 5, 2010

buncit???

kalau buncit sebab mengandung tak pe la.....

tapi kalau kawin pun belum, tapi perut buncit, jadi...cara untuk mengatasinya adalah dengan


*jangan minum ais (air sejuk) 


*jangan terus minum air selepas makan 


* selepas makan jangan terus mandi 


*kalau rajin, buat senaman sit up 


*paling penting! minum air sky juice! (air kosong) 


oleh kerana ai mengalami masalah dengan cara pertama, so...ai jadikan amalan minum air mineral sebagai cara nak kurangkan minum/makan ais.

4 000 kritikan hebat!:

una husna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada x any explanation tang xboleh mandi lepas makan tu? or it just a simple myth?

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasanya itu myth jer....tapi yang sampaikan pesanan tu pada famly since ai kecik2 is my grandfather yang memang tak pernah buncit. mmng hot badan dia w/pun dah tua. :)

una husna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tula
most of my friends pun cakap camtu
maybe adela sebab yg kite xtau kan
i cm risau sbb aritu ade mandi lps mkn
haha

Natasha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amalan orang tua-tua ni, kadang2, walaupun diorang tak skolah tinggi and belajar sains. tapi bnyk yang logik juga kan.... ai think, yang boleh buat buncit selepas mandi, kalau kita selalu buat kot. kalau setahun sekali maybe tak ada paper.... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...