nuff

Wednesday, April 6, 2011

Pelik+ Terkejut+ wah......



mlm tadi I dah tdo awal sebab layan Unbreakable sampai pukul 12. tapi patut la malam tadi before tido I ada terfikir yang mungkin penyertaan Gegar blog ada kemungkinan 1130. rupanya I teka tepat rupanya....
I tembak je pun. bukan kira betul-betul pun. hahahaha.....
kiranya I ni penembak tepat la konon2nye?
hahaha....

thanx pada semua yang follow I and pada yang wish tahniah pada I.
terharu pula..... mana taknyer.... daripada 446 jadi 464 follower.
naik mendadak!
thanx juga pada Abg Ben  atas idea Gegar Blog ini. dengan ini semua blogger-blogger boleh saling mengenali.
kan2???

8 000 kritikan hebat!:

ayuorked said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ape nie u?? ehehhhe tahniah :)

ayuorked said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah.... eh.. sy ade tag awk di blog sy.. ehehhe ;) pnjm url ye... ahahahha

zieyRa suLLey© said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hi, jom juin bloglist saye :)
http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/jom-juin-bloglist-kite.html

kAmi dAn mEreKa!! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penembak terbaik ni, =)

ayuorked said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye ke? hehe tq u.. tpi jgn risau... sy ttp suke dtg blog u.. :) slalu2 g blog abg ben kot... i buat mcm tue... hehehe :) tpi sebenanye sy pn sgt terkejut jugk lah tgk eh.. abg ben... ahahhaha :)

il ya na said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha i pun nak tembak u lah. eh slh i pon nak folo u lah ;) btw congrate. bukan sng nak menang segmen BA grrrr

purpl3h0lic said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betol3 . .
merapatkan sillaturrahim antare blogger2 semue . .
hu3 . . =)

tahniah . .
anda penembak tepat . .
hihi

gaung said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akhirnya kamu berjaya aplikasi ilmu tembakan tepat yg kami ajar..tahniahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...