nuff

Tuesday, April 5, 2011

Kenapa Tasha suka menari??

ada la dapat soalan dari beberapa individu kenapa Tasha masih menari?
kenapa ek?

I masih menari sebab I ni memang suka menari
selain my passion yang lain...menari is one of my passion okay!
tapi soalan untuk kenapa dah final year Tasha masih menari?
jawapannya adalah kerana:
1. I memang suka menari
2. final year ni, I ada banyak waktu terluang yang boleh diisi dengan aktiti berfaedah
3. menari adalah cara I bersenam.

sebenarnya I memang dah menari dari zaman sekolah lagi..... tapi disebabkan I ni sering bertukar-tukar sekolah, maka bakat tak dikembangkan ditambah dengan segan nak bagi tau cikgu yang I suka menari.  
kenapa I cakap I tukar-tukar sekolah???? 
masa sekolah dulu, bila ada kesempatan untuk menari jer baru la I menari  untuk pertunjukkan dalam sekolah atau untuk persembahan teater masa I sekolah kat ACS Methodist, Sitiawan dulu....
then, pas pindah-pindah sekolah.....dah tak berapa menari sangat.

so, dalam kesempatan ni, I nak sharekan aktiviti I menari sepanjang-panjang I menjadi  Mahasiswa UKM
dan insya-Allah lepas masuk alam pekerjaan nanti, I akan cari peluang untuk menari lagi.
Insya-Allah~

ini masa 1st year masuk ko-kurikulum 'Tarian Istana'

ini pula masa sertai kursus Tarian Negeri Sembilan

bersama kawan baik yang selalu bersama masa tarian 

abg V make up I cantik 

ini masa untuk persembahan tarian untuk dapatkan markah. yeay!!! dapat A.
sayang kak watie~

ini pulak masa tahun 2. pertandingan tarian ICAF (Inter College Art Festival). tapi dulu panggil MGG (Malam Gerak Gemalai) menari tarian kreatif 'Sewang'

menari untuk etnik Borneo. seronok sangat masa ni.....

cantik kan baju dia?

ini pulak tarian kreatif  masa ICAF 2010


masa ni pun seronok juga walaupun tak menang.
sayang korang semua~

bersama Faizal and sidiq. both diorang ni sangat supportive.
seronok ada kawan macam ni.
and Faizal pula, banyak tolong kitorang dalam persiapan tarian. thanx faizal~


ini pulak, persembahan kebudayaan masa kat Kampung Orang Asli Pos Betau, Pahang
tgk budak-budak tu....comel kan diorang?




ini paling laters la.....

more info boleh KLIK SINI



ini outfit untuk tarian kreatif ICAF 2011 (Kolej Ibu Zain)

ini pulak outfit tarian Tradisional ICAF 2011 (Kolej Ibu Zain)

everything about my passion....



9 000 kritikan hebat!:

YanaMIB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

xkisah la final year ke, dah habis year ke klu dh minat menari tu just go for it lah tasha..time muda ni la nk beraktiviti gini..bygkan dh kerepot menari dpn cucu?? wallaa..xseswai gitu kan..hehe~ as long as x kaco study oke la ^_^

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg best dapat kena make up yg mcm2.. i loike..

Qaseh dalia adelia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

beznye menari ... kdg2 dapat rilexkan diri kan

Ujang9897 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow...hehe...

hebat ni

nelly said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow ..lawanya !!

cEmpAkA BirU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kiter pun suke tarian tradisional...tapi dulu mak kite tak benarkan join class tarian =(

ayuorked said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tashaaa!!!!!! sy dtg lagi.. :) bestnye.... menari sgt rrelease kan?? and costume sume lawa2 ok... bestnye.. mmg active eh? kje ke blaja?

FAIZAL_DEBOT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah terharu yer u credit kat i.. i mesti sokong u punya.. aku x reti menari.. so, aku support kau la.. tolong2 make up dan akhirnya aku dah boleh make up or atas ajaran kau.. mcm kau juga support aku dlm bidang nyanyian aku kat ukm ni.. tq.. :)

Siti Sarah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnye.sy suka menari juga tp pkai tudung rasa limited sgt.so menari kt kelas zumba sume pompuan je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...