nuff

Monday, April 11, 2011

kenapa hitam & putih??

cantikkan bunga tu??
walaupun hanya hitam dan putih aje.
warna hitam n putih ni.... bagi I ada kekuatan tersendiri.
sedangkan, sebenarnya I suka warna pink. tapi sekali sekala ubah selera dengan hitam putih.
jadilah....... hitam putih kehidupan. 
nice kan?

before kita cuci mata dengan warna  hitam dan putih.... 
I show u image lama blog Tasha ni yer....

and image terbaru adalah:
walaupun hitam putih, I bagi la a bit touch of pink and blue. hehehe....

so, kalau u olz tak suka hitam n putih, meh I share ngan u olz apa yang cnatik dengan hitam and putih ni.





 a bit touch of other colour...... 
there is something strike and attracted. right?






amacam? okay tak....
hitam putih pun not bad kan??

so far, I suka hitam putih.
pas ni kalau nak tukar selera... nak tukar warna apa pulak ek?hehehe.....













5 000 kritikan hebat!:

mizzkechique said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

smart jugakk itam+putih ni..

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hitam+putih = elegant ^^

mykhalis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagi khalis tiada yang lebih seksi dari putih biru..putih jadi dominannya..ergkk..

munirAh jOhAri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hitam putih warna kehidupan...ahaksss...!

Kembang Perawan 3288 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantik gila kasut beyonce!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...