nuff

Sunday, April 10, 2011

Blogger saling Bantu Membantu

berada dalam dunia berblog ni memang seronok la....
mana taknya.... selain kita boleh tulis apa sahaja yang kita suka dan apa yang kita nak kongsikan...
kita juga boleh kenal dengan ramai kawan-kawan....
dah tu pulak....
kita boleh saling membantu....

seronok kan??
sekian lama dalam dunia blog ni, I seronok sangat ada rakan blogger yang sudi membantu dalam memperbaiki mutu blog kita ni.
tapi tak de la I kata blog I ni bermutu sangat. hehehehe.....
dah...tak yah cerita panjang!. I nak berterima kasih pada mereka-mereka ini:


terima kasih pada Farhah Zaidah kerana buatkan header yang cantik + simple like pimple untuk I (mintak maaf sebab demanding).
I suka sangat-sangat header tu..... Terima kasih tau!

terima kasih pada Abg Eddie Yustin dari blog Borak Kosong yang telah sabar (mintak maaf sebab kurang pintar.) mengajar I buat link page macam kat atas tu.... (yang ada HOME, ABOUT ME,MAKE UP &ME dll...) 
Terima kasih banyak-banyak tau!

thanx juga pada Ujang sebab melalui komen dia (sebenarnya dari Segmen Ben Ashaari) I dah buang benda yang tak perlu dalam blog Tasha ni...
Terima Kasih tau!

pada Abg Ben Ashaari sebab ajar macam mana nak screen grab dari internet.(mintak maaf sebab buat salah ngan Abg Ben.) so that I pun boleh la tgk bertapa serabutnya blog I ni....hahahaha......
Terima Kasih  tau!

itu belum termasuk yang I ambil ilmu yang telah dia share dalam blog dia
 (tutorial buat macam-macam dengan blog)
Terima Kasih Banyak-banyak Tau!!!!



3 000 kritikan hebat!:

SeLEmbuT BAyU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lepas nie bole la ajar i pulak.. hikhik~

mykhalis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul2.. boleh saling tambah kenalan.. kat sini lagi detail leh kongsi berbanding fb kan?

Liza @ Adzriel AB said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoo.. baru akak tau nama borak kosong tu eddie.. ok je blog tasya..friendly.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...