nuff

Sunday, April 10, 2011

Silent Reader suka Blogwalking tak?

dulu I suka jadi silent reader jer....
sebab I ni rendah diri (memang rendah pun)
I ni pemalu.
I ni tak bersosial
I ni kolot sikit.....

tapi sejak setahun yang lalu....
I tiba-tiba memberontak.
kenapa?
sebab I suka baca entyr orang dan komen! komen! komen!
koman yang baik ker yang buruk?
suka hati I lah~

pada korang-korang yang pernah terima komen I sila la bagi tau
I ni suka komen yang baik ker.....
yang buruk?
hehehehe.....

so, jangan Ingat I tak letak bloglist kat tepi blog ni  bermakna I tak blogwalking okay~
I blogwalking dengan cara I sendiri....


ada 3 medium untuk I blogwalking....

1. pengomen-pengomen tegar. (I suka mereka!!!!)
2. Reading List (siapa rajin buat entry....dia lah yang I terjah)
3. Pelawat dari Gengblogger.com (pelancong terhormat!)

sekian~ I suka semua orang yang sering mengunjungi blog I ni....

ops.... lagi satu cara adalah bila U komen I, 
I terus akan jenguk Blog u olz... (kecuali bila I busy)
so..... u olz pun rajin-rajin la update blog yer.....
I suka blogwalking....
pengomen atau silent reader? 
itu ikut mood I lah kan..... hehehehe


4 000 kritikan hebat!:

mykhalis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jom jawab komen di blog khalis..leh tak?hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama la.. x kisah la sapapun or blog mana kalau ber mood bw tu semuanya terjah.. kalau rasa menarik i komen.. kalau tak i baca & blah jer.. jarang2 nk tggl kesan jari kat shoutbox.. selalunya i komen

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okey..cik pulau selalu update blog..
cuma sehari dua ni kurang sikit sebab bertapa for PIK.. grrr..
esokkk... arrgh..

mizzkechique said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kite sm...dulu MK hanye silent reader...pastu try berlog, try komen2 org.. baru la follower bertambah.. bile betul2 free, entry mmg agak byk, tapi bile sgt2 bz, sehari langsung xde entry...agak teruk lak rasanya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...