nuff

Monday, April 11, 2011

natasha1987 dulu macam mana?

tadi I jalan-jalan dalam laptop I ni....
sekali, terjumpa template lama blog ini.
hehehe.....
kalau ada yang masih ingt, inilah wajah lama blog Tasha dalam style entry yang baru sikit. tdi baru try upload and load yang baru semula. korang faham ke apa I cerita ni? 



setelah baca semula ayat I kat atas tu...I sendiri pun tak faham apa I cuba cerita. hahahaha....

4 000 kritikan hebat!:

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okey.. cik pulau ingat template ni sha..
masih segar dalam ingatan.. lalala~

Miss Tira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nampak nice laa layout dulu. Kalau ada header yang cumel pasti menarik. :)

Tapi yang ni pun ok jugak. Simple dan kemas.

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe da tkar bju ke

Woofer Storm said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy dah bnyak kali tukar ni.heeeee
berhijrah ke tempat lain jka untuk kebaikan apa slhnya.tak gitu...heheee template skg pun cun apa..ehheee


follow kamu^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...