nuff

Monday, May 2, 2011

WOW! Seharian berjalan~

inilah aktiviti I pada 1 mei 2011
Pagi...... pukul 11.30 dah tercongok depan Ali 1 Bistro, Presint Diplomatik, Putrajaya.
 Abg Ben pulak yang lambat. 
bila dah berkumpul, gempak abiz~



lepas pukul 2 bergerak ke Taman Seri Empangan
untuk shot vlog.
cool~


sebahagian dari  yang hadir~
semua yang hadir ada disini


lepas I shot ngan Miss Ran, I pun terus balik UKM untuk pick up my mother
I bawa ibu pergi survey homestay area Bangi.


then terus gerak ke IKEA


lepas tu pergi rumah saudara kat Damansara Utama....
and makan-makan~


lepas tu terus balik UKM semula dan sampai UKM pukul 12 tgh malam
dan pensan.....

5 000 kritikan hebat!:

Miss Ran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bjalan tak hengat..tp mmg best

Aliana Ruhizat said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

besnyeeee, abang ben pn ade skali. hihi

FAHMI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak dapat nak join g shooting.aaa..sempat kat ali bistro je.huu

cik pulau said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

okey.. kali ni memang cik pulau jelez okey..

fadlisabri said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...